Inici

Notícies

Jornada '20 años de Bancos del Tiempo en España'

15 març 2019

La Red de los Bancos del Tiempo de la Asociación Salud y Familia organiza conjuntamente con la Asociación para el Desarrollo de los Bancos del Tiempo una jornada internacional para conmemorar las dos décadas de la Red del Banco del Tiempo en España.

Jornada Maternidades Vulnerables Salamanca 2019

7 març 2019

La primera Jornada sobre MATERNIDADES VULNERABLES 2019 se celebrará el próximo martes, 9 de abril en el Salón de Grados Minor de la Facultad de Derecho de la Universidad de Salamanca.

L'Associació Salut i Família s'adhereix i forma part de la campanya 'Ni un paso atrás'

31 gener 2019

 L'Associació Salut i Família s'adhereix al manifest feminista NIUNPASOATRAS i dona suport activament a totes les manifestacions i iniciatives que duguin a terme les dones a Catalunya i Espanya per a defensar i afirmar els seus drets fonamentals.

Vídeo i web 'Maternidades Vulnerables'

30 gener 2019

El programa Maternitats Vulnerables compta amb una nova web i un vídeo en què es recullen les experiències de les jornades que s'han desenvolupat en set comunitats autònomes per tal de difondre i conscienciar sobre les diferents problemàtiques i escenaris de vulnerabilitat que poden afectar la maternitat .

L' Associació Salut i Família recolza la campanya #FemEU2019

30 gener 2019

L'Associació Salut i Familai ha expressat el seu suport al Consell Nacional de Dones de Catalunya perquè s'adhereixi a la iniciativa #FemEU2019 d'incidència en les pròximes eleccions europees, amb l'objectiu que la futura agenda política europea incorpori com a prioritat la garantia dels drets humans de les