Inici

Notícies

Dia Internacional dels Drets Humans

7 desembre 2017

El Dia dels Drets Humans, diumenge 10 de desembre de 2017, es celebra al món sencer la necessitat de garantir arreu els drets humans com a un fonament irrenunciable del respecte bàsic a les llibertats de les persones, un aval per a la convivència democràtica i la base jurídica dels Estats de dret.

Festa Multicultural de les Famílies. Dissabte 23 de Desembre 2017

7 desembre 2017
Festa Multicultural de les Famílies. Dissabte 23 de desembre de 2017

El dissabte 23 de Desembre de 2017 l’Associació Salut i Família celebra la FESTA MULTICULTURAL DE LES FAMÍLIES. Si estàs interessada en assistir-hi contactar amb Griselda Paredes al mail gparedes@saludyfamilia.es o al telèfon 932682453.

Premi a la Sra. Elvira Méndez en reconeixement a la seva tasca en favor de les dones immigrants

28 novembre 2017
Premi a la Directora General de l'Associació Salut i Família

L' Associación Internacional de Dones Immigrants NetWorkWoman concedeix un premi de reconeixement per la seva tasca a favor de les dones immigrants a la Directora General de l'Associació Salut i Família, Sra. Elvira Méndez. En el CaixaForum de Madrid el dimarts 28 de Novembre 2017

Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones

21 novembre 2017
Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones

La violència masclista envers les dones malauradament continua essent una pràctica social força estesa a Catalunya com ho testimonien el nombre constant de dones assassinades, ferides, humiliades o violades a mans de les seves parelles, dels seus familiars i/o d’estranys.

Vídeo de divulgació del programa MADRES ENTRE DOS CULTURAS

11 novembre 2017

L'Associació publica el vídeo de divulgació del programa MADRES ENTRE DOS CULTURAS on pot observar-se la participació multicultural de les mares i els principals beneficis que n'obtenen.