Notícies

L'Associació Salut i Família i BCN RESOL signen un acord per a la prevenció de la violència de gènere en entorns familiars de risc

18 setembre 2019

L'Associació Salut i Família i BCN RESOL signen un acord per a la prevenció de la violència de gènere en entorns familiars de risc, en virtut de la qual, segons la Directora General de l'Associació Salut i Familia, la Dra. Elvira Méndez “Obre una via d’innovació tecnològica per a una comunicació més fluida i preventiva de conflictes entre les dones i les adolescents que han patit o estan patint violència de gènere i són ateses a l’Associació Salut i Família.

Jornada Maternidades Vulnerables - Málaga

9 setembre 2019

La Asociación Salud y Familia organiza la Jornada del Programa Maternidades Vulnerables, que corresponde a la ciudad de Málaga. Se tratará la temática de la Diversidad en las Maternidades Vulnerables. Se inaugura la jornada con la ponencia de la Dra. Elvira Méndez Méndez, Directora General de la Asociación Salud y Familia, la Atención pro-elección a la maternidad vulnerable. 

Taller de Sensibilització Drets en el Treball i Integració Social i Ocupabilitat

9 setembre 2019

L'objectiu del taller és oferir la informació jurídica necessària sobre les normes i procediments dels Drets en el Treball principalment en el règim de servei domèstic, regulació baixa maternal i conciliació de la vida familiar i laboral.

Dossier 'Los derechos humanos y la crisis migratoria en el Mediterráneo Central'

6 setembre 2019

L'Associació Salut i Família, juntament amb ANUE (Associació per a les Nacions Unides a Espanya) ha editat el dossier de premsa digital 'Els drets humans i la crisi migratòria a la Mediterrània Central'.

Participació de l'Associació Salut i Família a les Festes de la Mercè

4 setembre 2019

L'Associació Salut i Família, a través de la Xarxa dels Bancs del Temps  estaran presents a l'ASSOCIA'T de la plaça de Catalunya durant les Festes de La Mercè 2019, amb un tast de tallers. També us convidem a participar a la flashMOB In-PEACE que tancarà les activitats el dia 22 a la tarda, en la que hi participaran persones de projectes tant diversos, com corals, teatre, cooperació ... i BANCS DEL TEMPS. Hi poden participar adults, joves i també infants.