Notícies

Jornada 'REFUGIATS: ELS NOUS EUROPEUS?'

13 setembre 2018

L'Associació Salut i Família i l'Associació per a les Nacions Unides organitzen la Jornada '¿Refugiats: els nous europeus?' amb el suport de l'Obra Social La Caixa.

Recuperació de la Sanitat Universal

12 setembre 2018

L'Associació Salut i Família, com a organització en defensa del dret a la Salut i entitat promotora i signant del Manifest És l'hora de la sanitat universal celebra la restitució de la universalització de la sanitat, resultat de la votació a favor en el Ple del Congrés del decret que reconeix l'assistència sanitària als immigrants irregulars en les mateixes condicions que els espanyols.

L'Associació Salut i Família amb el dia mundial de la contracepció (26 de setiembre)

12 setembre 2018

L'Associació Salut i Família se suma com cada any a la celebració del Dia Mundial de la Anticoncepció. La jornada recolzada des dels seus inicis, l'any 2007, per una coalició de 10 organitzacions no governamentals internacionals i diferents societats científiques i mèdiques amb interessos en la salut sexual i reproductiva.

L'Associació Salut i Família i els horaris escolars

7 setembre 2018

L'Associació Salut i Família és una de les entitats impulsores de la Iniciativa per a la Reforma Horària amb la finalitat de facilitar una millor conciliació de la vida familiar, laboral i personal. És per això que ens congratulem del fet que el Departament d'Ensenyament aposti per un horari escolar més saludable. D'acord amb les declaracions de la Sra.

Jornada Maternidades Vulnerables-Madrid

7 setembre 2018

La Asociación Salud y Familia programa la Jornada Maternidades Vulnerables en Madrid. Será en CaixaForum (Paseo del Prado, 36) el martes día 30 de octubre. Coorganizada por la Unión de Asociaciones Familiares (UNAF). La conferencia inaugural, Atención pro-elección a la Maternidad Vulnerable a cargo de la Directora General de la Asociación Salud y Familia, la Dra. Elvira Méndez. Participará el Sr.