Notícies

El Sr. Eduard Sagarra fa el laudatori al Sr. Galparsoro Garcia

19 setembre 2017

El vicepresident de l’Associació Salut i Família va ser l’escollit per fer el laudatori a l’Advocat Javier Galparsoro Garcia en l’acte de lliurament de la medalla del Mèrit al Servei de l'advocacia, pels seus mèrits en defensa dels drets fonamentals i drets de defensa dels immigrants, refugiats, asilats i polissons. El Sr.

Jornada 'Los códigos de familia en España y la diversidad cultural'

19 setembre 2017

Jornada 'Los códigos de familia en España y la diversidad cultural'

La Asociación Salud y Familia organiza la jornada 'Los códigos de Familia en España y la diversidad cultural', que se desarrollará en Madrid, el 24 de octubre en la sede del Ilustre Colegio de Abogados de Madrid en la C/Serrano, 9 de Madrid. 

Próximas jornadas en Sevilla

12 setembre 2017

El 19 y 20 de octubre se celebran en Sevilla la Jornada 'Maternidades Vulnerables' y el 'Taller Brújula: Orientación y Apoyo Integral para Mujeres y Familias Vulnerables', ambas en colaboración con la Fundación Atenea

Taller de sensibilització. Millorant la planificació de la família: Contracepció de llarga durada al teu abast

12 setembre 2017

L'Associació Salut i Família organitza el Taller de sensibilització. Millorant la planificació de la família: Contracepció de llarga durada al teu abast en el marc del programa 'Mares a dues cultures'. L'objectiu del taller és oferir tota la informació sobre els actuals mètodes anticonceptius de llarga durada disponibles de forma gratuïta a l'Associació Salut i Família i en els serveis sanitaris públics. Estarà a càrrec del Dr.

Nou Programa 'Impuls'

12 setembre 2017

L'Associació Salut i Família posa en marxa el nou programa 'Impuls', destinat principalment a promoure l'ocupabilitat de les mares d'origen immigrant. Una atenció íntegra i és sinèrgica a la persona que es completa amb altres programes d'atenció.