Notícies

Seminari de reflexió i diàleg intercultural entre dones de cultura pakistanesa i dones autòctones

28 març 2017

L'Associació Salut i Familia prepara el proper setmanari delprojecte, 'Diàleg intercultural entre dones de tots els orígens: Evolucionant Juntes' que serà un Seminari de reflexió i diàleg intercultural entre dones de cultura pakistanesa i dones autòctones , previst per al 25 d'abril de 2017, al Palau Macaya

Publicació de la Memòria 2016 dels Grups de suport i orientació a mares de tots els orígens

28 març 2017

L'Associació Salut i Familia ha fet pública la Memòria de l'any 2016 dels Grups de Suport i Orientació a Mares de tots els Orígens. Aquest projecte aplega a les usuàries residents a Catalunya que es troben en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social i tenen menors al seu càrrec. Les dones són ateses als Programes Mares entre Dues Cultures i Oportunitats per a Mares Adolescents i Joves.

Participació en el pacte nacional de la Iniciativa per a la Reforma Horària

22 març 2017

La directora general de l'Associació Salut i Família, la Dra. Elvira Méndez serà a la presentació de les "Conclusions de les Taules Quadrangulars. Bases per a un Pacte Nacional per a la Reforma Horària" el proper 31 de març (de 9 a 11:00 ). Amb la consellera Munté i els 200 actors que han participat en les taules quadrangulars. Al Palau de la Generalitat.
L'Associació Salut i Família forma part des dels inicis del nucli impulsor d'aquesta iniciativa.

Propera publicació de la memòria d'activitats 2016 de l'Associació Salut i Família

27 febrer 2017

L'Associació Salut i Família ultima la memòria d'activitats corresponent a l'exercici 2016, en ella es faran constar l'evolució i resultats de tots els projectes de l'entitat en les cinc àrees d'actuació: Maternitat a risc, suport a dones i famílies vulnerables, immigració i salut, prevenció en violència de gènere i en Bancs del Temps i cohesió social.

Nou programa 'Multicultura'

27 febrer 2017

L'Associació Salut i Família promou un Programa transversal d'accés als béns culturals i coneixement dels barris de Barcelona dirigit a les dones i famílies vulnerables o en risc d'exclusió social de tots els orígens. El Programa Multicultura afavorirà que les dones i famílies vulnerables surtin de l'aïllament, s'estableixin nous vincles i interessos i en definitiva reforçarà la cohesió social.