Notícies

Els Bancs del Temps al Metro de Barcelona

16 juliol 2018

Els Bancs del Temps, als espais que cedeix Transports Metropolitans de Barcelona. A partir d'aquest dilluns 16 i fins a final de juliol podeu trobar les pantalles de les estacions de metro de Barcelona un vídeo divulgatiu dels Bancs del Temps, en el que recull els testimonis personals que mostren la varietat d’intercanvis i la diversitat d’usuaris i usuàries dels Bancs del Temps com espais inclusius i de cohesió social.

Derechos y libertades de los refugiados en la UE

9 juliol 2018

El vicepresidente de la Asociación Salud y Familia y presidente de la Asociación de Naciones Unidas en España, el Sr. Eduard Sagarra  ha redactado el informe DERECHOS Y LIBERTADES DE LOS REFUGIADOS EN LA UNIÓN EUROPEA en el que se analiza la política comunitaria respecto a la crisis de los refugiados y asilados. También está disponible en su versión en Inglés
 

Publicació Informe 'Temps Retrobat: Les dones i la Reforma Horària'

4 juliol 2018

En l'estudi Temps retrobat: Les Dones i la Reforma horària s'ha donat veu a dones vulnerables i a dones professionals en peu d'igualtat. Podreu observar com les necessitats i aspiracions d'unes i altres sobre un ús més humà del temps convergeixen mostrant el destí comú que ens enllaça.

Taller de sensibilització 'Gènere i Sexualitat Femenina'

29 juny 2018

L’objectiu del Taller és tractar la forma en que ens construïm com a dones, les diferents expressions de la sexualitat femenina i la cura imprescindible del sòl pèlvic.

L'Associació Salut i Família dóna suport al manifest del Dia Mundial de la Anticoncepció, que centra el focus en els adolescents

20 juny 2018

L'Associació Salut i Família s'adhereix als principis del Manifest que publica la Fundació Espanyola de Contracepció (FEC) corresponent al Dia Mundial de la Anticoncepció, que se celebrarà el proper 28 de setembre. La FEC, presidida pel Dr. José Ramón Serrano, ha centrat la seva comunicació en els adolescents.