Notícies

Sortida 'Un matí al Born'

27 abril 2017

La Xarxa dels Bancs del Temps, amb el programa Apropa Cultura organitza la sortida al 'Un matí al Born', per al proper diumenge 14 de maig a les 10h

Places llimitades: rcuevas@saludyfamilia.es

L'Associació Salut i Família, amb la 'X' Solidària

6 abril 2017

L'Associació Salut i Família convida a la ciutadania a marcar la X a la casella 'Activitats d'interès social en la Declaració de la Renda 2016' perquè es destini el 0,7% dels impostos a programes socials que desenvolupen les ONG.
Per tant, amb aquest senzill gest s'ajuda a l'Associació Salut i Família i moltes altres entitats socials independents.

Publicació de la Memòria 2016 dels Grups de suport i orientació a mares de tots els orígens

28 març 2017

L'Associació Salut i Familia ha fet pública la Memòria de l'any 2016 dels Grups de Suport i Orientació a Mares de tots els Orígens. Aquest projecte aplega a les usuàries residents a Catalunya que es troben en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social i tenen menors al seu càrrec. Les dones són ateses als Programes Mares entre Dues Cultures i Oportunitats per a Mares Adolescents i Joves.

Publicacions de les memòries dels programes Brúixola i d'Atenció a la Maternitat a Risc del 2016

14 març 2017

L'Associació Salut i Família ja ha enllestit les memòries d'activiats dels programes Brúixola (de suport a les dones de tots els orígens i nivells sòcioeconòmic) i del Programa d'Atenció a la Maternitat a Risc corresponents a l'any 2016. Contenen les dades de la cartera de serveis i prestacions.