Notícies

Web 'Maternidades Vulnerables'

26 juny 2019

El programa Maternitats Vulnerables compta amb un nou web en la qual es recullen les experiències de les jornades de 2018 i 2019 que s'han desenvolupat en set comunitats autònomes a fi de difondre i conscienciar de les diferents problemàtiques i escenaris de vulnerabilitat que poden esdevenir en la maternitat.

La Sra. Soledad Murillo i el Sr. Miguel Lorente, a les ponències d'obertura de la Conferència Final Evolucionant en Igualtat

19 juny 2019

Sra. Soledad Murillo de la Vega, secretària d'Estat i Igualtat en funcions i el Sr. Miguel Lorente Acosta, ex delegat del Govern per a la violència de gènere vàren fer les ponències d'obertura de la Conferència Final del Programa Evolucionant en Igualtat: Diàleg intercultural entre dones i home de tots els orígens.

L’Associació Salut i Família forma part del Parlament de les Dones

19 juny 2019

L’Associació Salut i Família participarà representada per la Directora General, la Dra. Elvira Méndez a la Comissió de Dret a la Salut i Drets Sexuals i Reproductius del Consell Nacional de Dones de Catalunya, que serà el proper 1 de Juliol al Parlament de les Dones de Catalunya.

'Liceu a la Fresca': Tosca

18 juny 2019

La Xarxa dels Bancs del Temps programa la primera sortida de l'estiu a assistir a l'emblemàtica òpera 'Tosca' en un muntatge de Paco Azorín de l’òpera de Giacomo Puccini. Odi, amor, passió, violència i religió van de bracet en aquesta obra mestra del compositor de Lucca. Viure per l’art i morir per l’amor són les dues constants de Tosca. Serà el dia 28 de juny (divendres) a l'espai Arc de Triomf (Passeig Lluís Companys) a les 22h.