Notícies

Notícies

12 abril 2024

Taller del Banc del Temps Què puc fer per crèixer i comunicar el que vull. 

L'Associació Salut i Família organitza el taller Què puc fer per crèixer i comunicar el que vull; a càrrec de la Sra. Maria Roca, psicopedagoga. Del Banc del Temps de Sarrià 

Serà el proper dijous, 18 d'abril a les 18h a la seu de l'Associació Salut i Família C/Via Laietana, 40 entlo. 

Inscripcions: jcamacho@saludyfamilia.es

 

Altres Notícies

 • 9 abril 2024

  L'Associació Salut i Família, a tavés del programa Famílies Hospitalàries organitza una sortida en família al Park Güell . 

  En col·laboració amb el programa Apropa cultura 

  Serà el proper diumenge, 27 d'abril en horari de matí 

   

 • 8 abril 2024

  La Asociación Salud y Familia en colaboración con la Asociación de Ayuda a la Mujer Plaza Mayor,organiza la primera jornada del programa Garantía Mujer en la edición dedicada a la eliminación del estigma de las víctimas de la violencia de género, 2024. 

  Se celebrará en Salamanca el día 25 de abril en horario de mañana en la Sala de Juntas de la Facultad de Derecho de la Universidad de Salamanca (Paseo Tomás y Valiente s/n). 

 • 18 març 2024

  ESCOLES BRESSOL: LA BONA CURA DEL TEU BEBÈ. La xarxa municipal d'escoles bressol s'adreça a infants des dels 4 mesos i fins als 3 anys d'edat. El període de PORTES OBERTES va de dilluns 8 d'abril a dijous 9 de maig. La preinscripció es farà de manera telemàtica des del 3 de maig i fins el 16 de maig per mitjà del portal de tràmits de l'Ajuntament de Barcelona. En casos excepcionals, la preinscripció es podrà fer de forma presencial. Vine i t'orientarem. LA CURA DURANT ELS 1000 PRIMERS DIES DE LA VIDA ÉS UNA INVERSIÓ PER A TOTA LA VIDA

 • 27 octubre 2023

  L'alimentació rebuda durant els 1000 primers dies de vida influeix de forma decisiva sobre la salut i la tendència a l'obesitat a l'edat adulta. L'alimentació del nadó ha de consistir en les quantitats moderades de llet i cereals que t'indicarà el teu pediatre.

  Quan comencis a introduir altres aliments aquests han de ser FRUITES, VERDURES, PEIX I/O CARN DE POLLASTRE. No acostumis al teu nadó a menjar pastisseria, pizza, patates fregides, dolços, carns vermelles ni tampoc begudes ensucrades.

 • 26 octubre 2023

  El programa Accelerant la igualtat: palanca dels drets sexuals i reproductius conclou amb la conferència final en què es relataran les conclusions dels seminaris anteriors per a dones llatines, pakistaneses i nord-africanes.

  Aquesta conferència serà al Palau Macaya, el 17 de novembre en horari del matí

 • 16 octubre 2023

  Cada cop més pares s'organitzen el temps per estar al costat dels seus fills, jugar, parlar, dinar o sopar, fer els deures i mostrar-los afecte. Cada cop més pares dediquen més temps a cuidar els seus fills i filles i ser actius i coresponsables en el dia a dia de la vida en família. La criança compartida entre els pares i les mares beneficia les parelles, que discuteixen menys i tenen millors moments d'intimitat. LES COSES QUE ENS FAN FELIÇOS VÉNEN DELS ACTES SIMPLES I VOLUNTARIS.

 • 31 juliol 2023

  ACELERANDO LA IGUALDAD: LA PALANCA DE LOS DERECHOS SEXUALES Y REPRODUCTIVOS. Este proyecto piloto, que se desarrolla en Barcelona y Madrid gracias a la colaboración de la Asociación Salud y Familia con la Unión de Asociaciones Familiares, da voz y ofrece la posibilidad de conocer de primera mano las discriminaciones que viven las mujeres inmigrantes y de etnia gitana con el objetivo de cerrar la brecha de género. El proyecto se centra en el ámbito de la salud sexual y reproductiva en tanto que eje determinante de las elecciones de las mujeres a lo largo del ciclo de vida.

 • 2 juliol 2023

  Sortida en família al Castell de Montjuïc en col·laboració amb el programa Apropa Cultura i dintre del programa Famílies Hospitalàries per als immigrants. 

  Inscripcions: jcamacho@saludyfamilia.es

  Serà el dissabte 8 d'agost en horari de matí 

 • 27 abril 2023

  Posar-se en joc suposa estar atents i dedicar temps cada dia als nostres fills/es. Aturar-se, deixar-se emportar i compartir temps de qualitat amb els/les fills/es marca la diferència.

  El joc n’és l'ocupació favorita i més intensa dels nens/es, el mitjà pel qual aprenen, expressen emocions, desenvolupen habilitats socials i cultiven la imaginació.

  Tornar-se nens/es jugant és una font de sorpreses i d'alegria que ens apropa als nostres fills/es i crea relacions insubstituïbles.

  COMPARTINT TEMPS DE JOC CREIXEM JUNTS.

 • 23 maig 2023

  Al nostre país les dones tenim una esperança de vida de les més llargues del món i les relacions amb les persones que ens importen ens animen a cuidar i regenerar la salut. Dedicar-nos temps a nosaltres mateixes permet que desenvolupem estils de vida saludables en alimentació, dormim prou hores, fem activitat física i prescindim del tabac. GAUDIM DE LA VIDA SALUDABLE I LLARGA QUE MEREIXEM

 • 28 març 2023

  Les dones a l'Iran han sobresortit per la seva valenta lluita a favor d'aconseguir una autonomia més gran per decidir sobre les seves vides destacant el dret a no anar cobertes obligatòriament pel vel als espais públics. Les dones han estat situades a l'avantguarda i han inspirat l'ampli moviment ciutadà que aspira a democratitzar l'Iran. L'ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA HONRA LA LUCIDESA I EL CORATGE DE LES DONES IRANIANES.

 • 28 març 2023

  Les relacions entre persones de diferents generacions són una font de benestar i contribueixen a mantenir una bona salut al llarg de la vida.

  Com més i millor temps dediquem a cultivar relacions amb persones que ens importen i aporten, més saludables i contents ens sentirem.

  Per gaudir d'una bona salut és imprescindible anar més a poc a poc, ocupar-se de menys coses i cooperar a la família i al treball per poder disposar a parts iguals de temps de qualitat.

 • 13 febrer 2023

  Celebrem la bona salut del moviment internacional de Bancs del Temps que fomenta l'ajuda mútua, la cooperació veïnal i la solidaritat.

  Ho fa creant comunitats obertes i arrelades a barris i pobles on es practica la confiança i el reconeixement entre persones que comparteixen i intercanvien activitats utilitzant l'hora de temps com a moneda.

  A tots els països, els Bancs del Temps són un mitjà molt efectiu per prevenir la solitud, per compartir temps sense presses, per resoldre necessitats de la vida diària, per aprendre junts i per desenvolupar-nos com a ciutadans.

 • 10 agost 2022

  Usar anticonceptius eficaços i de llarga durada et permet fer realitat el nombre de fills que vols tenir i quan és el moment més adequat. Tots els nens i nenes necessiten que els esperi el seu propi lloc al món. Podem ajudar-te a utilitzar anticonceptius GRATUÏTS de llarga durada. Truca'ns als telèfons 932682453/932683600 i et donarem una cita per valorar la teva petició. LA MATERNITAT OBLIGATÒRIA NO ÉS UNA OPCIÓ.. https://saludyfamilia.es http://mujeresymadresdialogointercultural.es

 • 23 desembre 2022

  LANZAR LOS DADOS

  Si vas a intentarlo,ve hasta el final

  De otra forma ni siquiera comiences

  Si vas a intentarlo,ve hasta el final

  Y lo harás

  Es la única buena lucha que hay

  Charles Bukowski.

   

 • 19 desembre 2022

  NO TE RINDAS
  No te rindas que la vida es eso
  Continuar el viaje
  Perseguir los sueños
  Destrabar el tiempo
  Desplegar las alas
  e intentar de nuevo
  No te rindas, por favor no cedas
  Porque esta es la hora y el mejor momento
  Porque no estás solo, porque yo te quiero.

  M.Benedetti

 • 9 agost 2022

  L'Associació Salut i Família organitza  tallers sobre criança positiva i desenvolupament psicomotor dins el programa 1.000 primers dies de vida de l'entitat 

  Serà el dijous 26 de gener d'11h a 13h

   

 • 29 novembre 2022

  DIGNITAT, IGUALTAT I LLIBERTAT són els drets fonamentals que sostenen i donen valor a la vida humana.

  Avui, l'aspiració de les dones de l'Iran pels seus drets, sorprèn el món. La seva claredat de pensament i valentia en l'acció impulsen el canvi social a favor d'una vida democràtica.

   

 • 6 novembre 2022

  LA VIOLÈNCIA ENVOLTA LA VIDA DE LES DONES. La violència masclista actúa de forma invisible en entorns socials on la coacció ENVOLTA la vida diària de les dones de forma que el control, les amenaces, les privacions de llibertat i les agressions són percebudes com a la normalitat. A Catalunya i Espanya, qualsevol forma de violència masclista n'és un delicte que suposa la intervenció policial i judicial i qualsevol ciutadan@ pot denunciar-la. LA VIOLÈNCIA MASCLISTA ARRUÏNA LA VIDA DE LES DONES. JUNTES PODEM ENCARAR-LA I SORTIR A TEMPS.

 • 19 setembre 2022

  L'avortament és un procediment mèdic habitual completament segur quan és legal i el practica un professional sanitari amb els coneixements necessaris.

  A Catalunya i Espanya l'avortament és legal, gratuïta i accessible per a les dones que ho sol·liciten lliurement.

  L'atenció integral a la interrupció voluntària de l'embaràs és una de les intervencions essencials per a la protecció de la salut inclosa a la llista de l'Organització Mundial de la Salut.

 • 29 juliol 2022

  Estem fetes de temps i podem tenir cura  de nosaltres mateixes i de l@s altres sense estar permanentment de guàrdia i a la disposició de resoldre les necessitats que altes poden cobrir pel seu compte.

  Donar valor al que fem suposa fer-ho a fons.Per a això hem de posar límits al nostre temps i dedicar a cada cosa el temps que precisa.

  Sense presses creem temps dins del temps per a viure i cuidar-nos els/les uns/une dels/les altres

  TEMPS RETROBAT MITJANÇANT LA CORRESPONSABILITAT.

  https://saludyfamilia.es

 • 13 juliol 2022

  EL MOTIVO ES QUERER LA VIDA

  Vosotros os levantasteis hacia el aire

  como bandada de aves indefensas.

  Todas las manos juntas representan

  el nuevo nacimiento,el vuestro, el nuestro

  si aún nos fuese posible

  nacer a vuestro lado

  en la tierra sin mal.

  José Ángel Valente

 • 27 juny 2022

  A Catalunya i Espanya, l'interrupció voluntària de l'embaràs és un dret de les dones plenament reconegut i protegit.
  L'interrupció voluntària de l'embaràs fins a les 14 setmanes de gestació es realitza a centres mèdics acreditats a sol·licitud de la dona.

  L'interrupció voluntària de l'embaràs és gratuïta i a càrrec de la sanitat pública.

  SI ET TROBES DAVANT D'UN EMBARÀS INESPERAT O NO DESITJAT DEMANA UNA CITA AMB NOSALTRES I REBRÀS AJUDA IMMEDIATA.

 • 20 juny 2022

  L'Associació Salut i Família organitza el taller d'alimentació dins el marc del seu programa Els primers mil dies de vida.  En aquest taller es tractaràn els temes dels aliments bàsics i saludables durant la infància a totes les cultures; a càrrec de la  Sra. Ángela Rourera. Infermera Pediàtrica; i Menjar en família amb nens/es: un temps de qualitat per a les relacions. Dra. Elvira Méndez. Metgessa especialista en medicina preventiva i salut pública. Directora Associació Salut i Família.

  Serà el proper 1 de juliol d' 11h a 13h 

 • 26 maig 2022

  L'Associació Salut i Família va editar dos informes sobre els matrimonis forçats i/o imposats sobre les dones com a forma de violència vers les dones sovint no tan reconeguda. Una realitat cada cop més propera en la nostra societat que cal tenir present a l'hora de garantir i vetllar per la integritat de les dones 

  Informe Tria. Evolució intercultural de les dones joves pakistaneses i les seves famílies

 • 4 maig 2022

  En El Salvador, després de 10 anys i 9 mesos en presó condemnada per temptativa d’avortament i homicidi, Jacqueline ha recuperat la seva llibertat. La Agrupación Ciudadana por la Despenalización del Aborto en El Salvador ha lluitat i lluita incansablement per la llibertat de Jacqueline i de totes les dones criminalitzades per patir emergències obstètriques a un país on l’avortament és un delicte i no un dret. Veure més

 • Jornada Buscando el Equilibrio
  6 maig 2022

  La Jornada BUSCANDO EL EQUILIBRIO es celebrarà al CaixaForum de Madrid el 10 de Juny 2022 i abordarà la igualtat i la conciliació en els usos del temps des de les perspectives de la corresponsabilitat, la flexibilitat del treball i l’equitat social. La inscripció està OBERTA a: https://saludyfamilia.es/ca/events/2022-06-10t103000-2022-06-10t140000

 • 3 maig 2022

  L’Associació Salut i Família es suma a aquesta celebració internacional i a favor d’iniciatives que promoguin una millora substancial de les oportunitats de les que disposen les dones per tenir cura i regenerar la seva salut. És imprescindible combatre la pobresa de temps de les dones per a poder desenvolupar estils de vida saludables en alimentació, activitat física, relacions igualitàries, absentisme del tabac i altres tòxics i suficients hores de son.

   

  L’EVA DEL SEGLE XXI MOSSEGAR TANTES POMES COM NECESSITI PER A FER SALUT.

 • 2 maig 2022

  Taller  impartit pel Sr. Josep Maria Llampallas. Responsable de la Plataforma Informàtica dels Bancs del Temps. Es tractarà de les xarxes socials i de la gestió interna de la plataforma dels bancs del temps

  Adreçat a les secretaries i socis/es dels Bancs del Temps i a les treballadores de l'Associació Salut i Família 

  Serà el proper 25 de maig de 15:30 a 20:30 a través de zoom

  PROGRAMA I INSCRIPCIONS

   

   

 • 14 març 2022

  Nou vídeo de l'Associació Salut i Família, realitzat per la Unió d'Associacions Familiars (UNAF) de divulgació i promoció dels serveis i programes que realitza la nostra entitat per assistir a famílies vulnerables, d'acord amb el principi d'imparcialitat, és dir, independentment del seu origen, ètnia, sexe, nacionalitat, condició social i religió.

  Enllaç al vídeo

Pàgines

redditporn.org
analscat.net
scat-lesbian.org
scat-shop.net
Manhattan Escorts NYC Escorts