#8Març dia internacional de les dones

Les dones de gairebé tot el planeta, europees, nord-africanes, nord-americanes, llatinoamericanes i asiàtiques hem expressat tenaç i públicament mitjançant denúncies i accions afirmatives les nostres aspiracions col·lectives a favor de la igualtat de gènere i contra les violències psicològiques, físiques, sexuals, laborals i socials que patim pel simple fet de ser dones.

Les dones aspirem a tenir vides més autònomes, igualitàries i amb responsabilitats compartides entre dones i homes. I això el volem viure en present sense ajornar-ho a un futur indeterminat i inabastable.

Les dones hem ampliat la consciència que tenim de nosaltres mateixes com a persones mereixedores de respecte i estem expressant de maneres inèdites el respecte que ens devem les unes a les altres.

Les dones sabem que el TEMPS ÉS ESSENCIAL per a viure una vida que valgui la pena. Temps per a cuidar-nos i aprendre a desprendre'ns del terra enganxós que encara ens aplana. Temps per a continuar transformant-nos i per a contribuir amb lucidesa i determinació a un futur real i sostenible per a tothom.

CANVIANT NOSALTRES EL MÓN CANVIA.

 

https://saludyfamilia.es/

https://www.facebook.com/SalutiFamilia/

 

dilluns, febrer 3, 2020