L'AVORTAMENT LEGAL SALVA VIDES DE DONES I TÉ UN IMPACTE POSITIU EN LA SEVA SALUT.

Quan l'avortament és legal senzillament es torna segur i assistit mèdicament en les mateixes condicions que qualsevol altra atenció sanitària.

L'avortament legal té un impacte directe i positiu en la salut de les dones i evita les morts i les discapacitats de dones, les malalties i infeccions de la matriu i l'esterilitat femenina que s'associen amb l'avortament clandestí.

L'avortament legal respecta i dóna suport a la decisió lliure de cada dona. D'aquesta manera s'acaba amb la maternitat imposada i amb els riscos per a la vida i la salut de les dones que suposen tant un avortament clandestí com un embaràs rebutjat. Aquest sofriment és una discriminació injusta i cruel que pateixen les dones pel simple fet de ser dones.

L'avortament legal afavoreix els embarassos planificats i desitjats ja que els serveis sanitaris ofereixen a les dones que interrompen el seu embaràs, mètodes anticonceptius eficaços i de llarga durada com són el DISPOSITIU INTRAUTERÍ (DIU) i el Implanon.

L'avortament legal redueix el nombre d'avortaments i evita la violència i l'abús infantil a les famílies que no poden tenir un / a fill / a en un moment advers de les seves vides.

Si et trobes davant d'un embaràs no desitjat o no planificat no dubtis a consultar-nos. Truca'ns als telèfons 932683600 i / o 932682453 i et donarem una cita immediata. Respectem la teva decisió i els teus valors.

 

 

divendres, febrer 14, 2020