Jornada Maternidades Vulnerables Salamanca 2020

4 novembre 2020 - 10:00am to 1:30pm

L'Associació Salut i Família organitza la Jornada Maternidades Vulnerables a Salamanca a través de zoom. Intervindrà la Dra. Elvira Méndez, Directora General de l'Associació Salut i Família amb la ponència atención pro-elección a la Maternidad Vulnerable, es tractarà la problemàtica de la violència de parella en dones embarassades, a càrrec del Sr. Fèlix López, catedràtic de psicologia de la sexualitat i director de l'Institut de ciències de l'educació de la Universitat de Salamanca. 

També es programa la taula rodona 'Perspectives de suport i orientació a les maternitats vulnerables' coordinada per la Sra. Marta del Pozo. Directora del Doctorado de Estudios Interdisciplinares de Género y políticas de Igualdad. Universidad de Salamanca en la que es tractaran els temes de 'Com prevenir la violència obstètrica, l'atenció social a les mares vulnerables, atenció a les dificultats de les mares i les dones embarassades - refugiades. 

Aquesta jornada es realitza conjuntament amb l'Asociación de Ayuda a la Mujer Plaza Mayor 

Informació bàsica sobre protecció de dades.

Identificació del tractament: Actes i actuacions de l’Associació Salut i Família

Responsable del tractament: Associació Salut i Família. Fitxer codi inscripció 2123190603
Finalitat del tractament: gestionar les diferents activitats, actes, exposicions i tallers duts a terme per Associació Salut i Família, així com els diferents enviaments d'informació relacionats amb aquests.
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Persones destinatàries: als encarregats del tractament que proveeixen, per compte de l’ Associació Salut i Família, els serveis d’organització i gestió dels actes i activitats que organitza l’ Associació Salut i Família. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis i el procediment disponibles a l’enllaç  https://saludyfamilia.es/ca/contacte
Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a aquest enllaç https://saludyfamilia.es/qui-som/politica-de-privacitat