Jornada Els Bancs del Temps i la innovació comunitària

2 desembre 2020 - 4:00pm to 7:00pm

Jornada Els Bancs del Temps i la innovació comunitària  organitzada per la Xarxa dels Bancs del Temps de l'Associació Salut i Família amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Comptarà amb la intervenció Impuls a la innovació comunitària als Bancs del Temps. Sra. Elvira Méndez. Directora de l’Associació Salut i Família. Una taula rodona ' Reinventant els Bancs del Temps durant la pandèmia de la COVID-19.' de la Sra. Leonina Grossi. Presidenta de l’Associació Nacional dels Bancs del Temps d’Itàlia; la Sra. Eliana Madeira. Presidenta de l’Associació Nacional dels Bancs del Temps de Portugal. i la Sra. Josefina Altés. Representant de l’Associació Iberoamericana dels Bancs del Temps.

Informació bàsica sobre protecció de dades.

Identificació del tractament: Actes i actuacions de l’Associació Salut i Família

Responsable del tractament: Associació Salut i Família. Fitxer codi inscripció 2123190603
Finalitat del tractament: gestionar les diferents activitats, actes, exposicions i tallers duts a terme per Associació Salut i Família, així com els diferents enviaments d'informació relacionats amb aquests.
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Persones destinatàries: als encarregats del tractament que proveeixen, per compte de l’ Associació Salut i Família, els serveis d’organització i gestió dels actes i activitats que organitza l’ Associació Salut i Família. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis i el procediment disponibles a l’enllaç  https://saludyfamilia.es/ca/contacte
Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a aquest enllaç https://saludyfamilia.es/qui-som/politica-de-privacitat