Inici

Notícies

COMISSIÓ SOBRE L'ESTATUS DE LES DONES /NOVA YORK 2020

24 febrer 2020

Aquest any fa 25 anys de la celebració de la Conferència Mundial de les Dones a Pequín i de la seva Declaració i Plataforma d'Acció.

L'AVORTAMENT LEGAL SALVA VIDES DE DONES I TÉ UN IMPACTE POSITIU EN LA SEVA SALUT.

17 febrer 2020

Quan l'avortament és legal senzillament es torna segur i assistit mèdicament en les mateixes condicions que qualsevol altra atenció sanitària.

#8Març dia internacional de les dones

17 febrer 2020

Les dones de gairebé tot el planeta, europees, nord-africanes, nord-americanes, llatinoamericanes i asiàtiques hem expressat tenaç i públicament mitjançant denúncies i accions afirmatives les nostres aspiracions col·lectives a favor de la igualtat de gènere i contra les violències psicològiques, físiques, sexuals, l

LA TEVA ASSEGURANÇA DE SALUT

11 febrer 2020

El nostre sistema immunitari funciona per mantenir l'equilibri intern del nostre cos enfront d'agressions externes de naturalesa biològica i altres de tipus fisicoquímic. Una persona amb un sistema immunitari "en forma" contrau menys malalties infeccioses i es recupera abans en cas de patir-les.

Posts de l'Associació Salut i Família a Google

5 febrer 2020

El perfil de l'Associació Salut i Família ha publicat diverses entrades al cercador Google sobre les activitats, serveis i cartera de prestacions, ampliant així la informació sobre l'entitat, mitjançant un esforç per fer-la més propera i accessible a persones i famílies de tots els orígens