Notícies relacionades amb: Programa Ciutadania a parts iguals

L'Associació Salut i Família a les jornades sobre immigració del projecte Sh.are, a Pàdua

L'Associació Salut i Família, en qualitat de partner del projecte Sha.re (Sh.A.R.E. Sharing Acceptance’s Results and Experiences) va assistir a les jornades del 29 i 30 de juny a Pàdua sobre la pràctica de l'acollida i integració de menors estrangers a l'escola i al servei sòcio sanitari, juntament amb representants del soci italià (Cooperativa GEA, Xarxa de molts colors Verona, Treviso i USSL 9 USSL 6 Vicenza) i europea (ASI - Porto i INTERKULTUR - Colònia). Per part de l'Associació, assisteixen la seva directora, la Dra. Elvira Méndez i la mediadora Griselda Paredes 

Aquí teniu les fotografies 

Exposició 'Ciutadania A parts Iguals'

Des del projecte Ciutadania A Parts Iguals, del que l’Associació Salut i Família n’és la promotora, s'ha dissenyat una Exposició Itinerant  sota el títol “Ciutadania a parts iguals. Temps i oportunitats per a la reciprocitat i l’equitat”,que es posa a la vostra disposició a partir de l’1 de gener de 2015.

L'exposició té una estructura popup d'alta qualitat en alumini anoditzat plata i està formada per 9 panells (73x73 cm) de tela elàstica integrats en una peça única (223x223). És fàcilment plegable i transportable i conté també un petit manual d’ús per a la seva correcta utilització.

Aquí la teniu en format digital perquè la pugueu veure i us demanem que en cas de voler-la albergar al vostre Banc del Temps envieu un correu a  vmartinez@saludyfamilia.es.

 

 

Taller d'Equitat de Gènere i Usos del Temps a la premsa malaguenya

El diari Málaga Hoy dedica una nota el taller "Equitat de Gènere i Usos del Temps", celebrat el 8 i 9 de juliol a Màlaga i organitzat per la Plataforma Andaluza de Apoyo al Lobby de Mujeres en el marc del projecte "Ciutadania a parts iguals".

Liderada per l'Associació Salut i Família, aquesta iniciativa s'orienta al foment de la Ciutadania Activa, recolzant-se en la Xarxa de Bancs del Temps existents a Andalusia, Catalunya i Madrid.

Podeu llegir aquí la notícia.

Programa del taller.

Taller Equitat de Gènere i Usos del Temps a Màlaga

En el marc del projecte Ciutadania a Parts Iguals que promou l’Associació Salut i Família es va celebrar el taller Equitat de Gènere i Usos del Temps, organitzat per la Plataforma Andaluza de Apoyo al Lobby Europeo de Mujeres els dies 8 i 9 de juliol a Màlaga.

Consulteu aquí el programa del taller.