Notícies

COMISSIÓ SOBRE L'ESTATUS DE LES DONES /NOVA YORK 2020

24 febrer 2020

Aquest any fa 25 anys de la celebració de la Conferència Mundial de les Dones a Pequín i de la seva Declaració i Plataforma d'Acció.

L'any 2020 es situa a 10 anys dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030. Per això n'és un any clau per accelerar la consecució de l'equitat de gènere i de l'apoderament de totes les dones i les noies del món.

L'AVORTAMENT LEGAL SALVA VIDES DE DONES I TÉ UN IMPACTE POSITIU EN LA SEVA SALUT.

17 febrer 2020

Quan l'avortament és legal senzillament es torna segur i assistit mèdicament en les mateixes condicions que qualsevol altra atenció sanitària.

L'avortament legal té un impacte directe i positiu en la salut de les dones i evita les morts i les discapacitats de dones, les malalties i infeccions de la matriu i l'esterilitat femenina que s'associen amb l'avortament clandestí.

#8Març dia internacional de les dones

17 febrer 2020

Les dones de gairebé tot el planeta, europees, nord-africanes, nord-americanes, llatinoamericanes i asiàtiques hem expressat tenaç i públicament mitjançant denúncies i accions afirmatives les nostres aspiracions col·lectives a favor de la igualtat de gènere i contra les violències psicològiques, físiques, sexuals, laborals i socials que patim pel simple fet de ser dones.

LA TEVA ASSEGURANÇA DE SALUT

11 febrer 2020

El nostre sistema immunitari funciona per mantenir l'equilibri intern del nostre cos enfront d'agressions externes de naturalesa biològica i altres de tipus fisicoquímic. Una persona amb un sistema immunitari "en forma" contrau menys malalties infeccioses i es recupera abans en cas de patir-les.
Un estil de vida saludable ens ajudarà a enfortir el sistema immunitari.

Posts de l'Associació Salut i Família a Google

5 febrer 2020

El perfil de l'Associació Salut i Família ha publicat diverses entrades al cercador Google sobre les activitats, serveis i cartera de prestacions, ampliant així la informació sobre l'entitat, mitjançant un esforç per fer-la més propera i accessible a persones i famílies de tots els orígens

 posts