Notícies

CONTINUEM PRESTANT TOTS ELS SERVEIS GRATUÏTS PER TELÈFON

30 març 2020

L’Associació Salut i Família prestarà tots els seus serveis en modalitat de TELEASSISTÈNCIA acomplint així les instruccions de les autoritats sanitàries per a contenir l’epidèmia per COVID-19 i alhora garantint l’atenció a les nostres beneficiàries.

PLANIFICACIÓ FAMILIAR EFICAÇ I GRATUÏTA

24 març 2020

Enmig del remolí de l'epidèmia pel coronavirus, l'Associació Salut i Família segueix al teu servei oferint mètodes GRATUÏTS de prevenció de l'embaràs no desitjat o no planificat i anticoncepció de llarga durada i eficàcia provada.

Els anticonceptius IMPLANON i DIU són gratuïts per a qualsevol dona mentre duri el confinament i l'alt risc de quedar-se embarassada en un moment tan advers per a totes les famílies.

ASSESSORIA LEGAL PER TELÈFON

23 març 2020

Durant el confinament a causa de la pandèmia per coronavirus t'oferim assessoria legal TELEFÒNICA I GRATUÏTA en assumptes del teu interès com DRETS LABORALS en cas d'acomiadament, atur o ERTO, drets de guarda i custòdia i pensió per aliments dels teus fills, consultes sobre obtenció de la residència legal i la nacionalitat espanyola, matrimoni, violència de gènere, separació i divorci.

Només has de trucar als telèfons 932683600 i / o 932682453 i demanar una cita telefònica.

AÏLLADA A CASA AMB EL TEU AGRESSOR

13 març 2020

Que passarà aquests dies amb la violència contra les dones??

Si et trobes aïllada a casa amb el teu agressor pots trucar a aquest telèfon GRATUÏT, DISPONIBLE durant 24 hores tots els dies, amb traducció a més de 50 llengües i que no deixa cap emprenta al teu registre de trucades.

Pots trucar tu mateixa o qualsevol persona del teu entorn. Rebràs informació molt valuosa que va des de serveis socials i jurídics, suport psicològic fins recursos d'acollida. 

Temps per compartir durant el confinament

17 febrer 2020

La Xarxa de Bancs del Temps posa en marxa una CONVERSA OBERTA a tots/es els/les socis/es dels Bancs i als ciutadans/es en general per a COMPARTIR via Facebook les experiències personals, les idees, els sentiments i les iniciatives que van sorgint durant el confinament a causa de l'epidèmia per COVID-19. Sentir-nos enllaçats per les nostres històries, neguits i alegries n'és un poderós motiu per a comunicar-nos i participar-hi.