Notícies

Sortida a l'Auditori. Bilbao i Barcelona: unides per la música

7 gener 2020

La xarxa dels Bancs del Temps organitza una sortida a l'Auditori. Bilbao i Barcelona: unides per la música, gràcies al programa Apropa Cultura

L'Associació Salut i Família a la CSW64 /New York 2020

14 desembre 2019
CSW64

La Presidenta i la Directora General han rebut l'acreditació oficial de L'INSTITUT CATALÀ DE LES DONES per assistir a la CSW64 /Beijing +25 /que es celebrarà a New York del 9 al 20 de març de 2020 i revisarà l'estat de la Igualtat de Gènere i l'empoderament de les Dones i les Joves arreu del món.

L'Associació Salut i Família s'ha adherit a la Xarxa Global d'ONGs - NGO - CSW - per eixamplar relacions i alhora participar als events paral·lels a la CSW64.

Dia internacional de les persones migrants

12 desembre 2019

L'Asscociació Salut i Família commemora el dia internacional de les persones migrants, dia internacional fixat per l'Assemblea General de l'ONU el 18 de desembre davant l'augment dels fluxos migratoris en el món, va proclamar el Dia Internacional de l'Migrant a celebrar el 18 de desembre. Fa deu anys, en aquest mateix dia el 1990, l'Assemblea ja havia adoptat la Convenció Internacional sobre la protecció dels drets de tots els treballadors migratoris i dels seus familiars.

L’Associació Salut i Família assisteix al lliurament del 40è Premi per la Pau a Open Arms

9 desembre 2019

L’Associació Salut i Família, representada per la Directora General, la Dra. Elvira Méndez i en la seva estreta col·laboració amb l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE), va assistir a l’acte de lliurament a l’ONG OPEN ARMS de la 40 edició del Premi per la Pau a Can Serra, seu de la Diputació de Barcelona

 

La Dra. Elvira Méndez, nova presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària

29 novembre 2019

La Directora General de l'Associació Salut i Família, la Dra. Elvira Méndez ha estat nomenada nova presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària per part del Consell executiu del Govern de la Generalitat.