Notícies

Obrim per vacances

28 juliol 2020

L'Associació Salut i Família manté oberta l'atenció durant el mes d'agost en els següents horaris: De dilluns a dijous de 9h a 17 h Divendres de 9 a 16: 30h.

Com sempre, es pot demanar hora de visita per als nostres programes a l'93.268.30.45 i l'atenció directa es presta a la nostra seu, al carrer Via Laietana, 40 de Barcelona

NECESSITATS ESSENCIALS

27 juliol 2020

Si has estat beneficiària de l'Associació Salut i Família et trucarem per telèfon per a preguntar-te com et trobes tu i la teva família, i per a oferir-te els serveis que, ara mateix, tenim disponibles.

Per a utilitzar qualsevol d'aquests serveis GRATUÏTS NO HAS D'ESPERAR que acabi el confinament. La nostra ajuda està al teu abast:

# Prevenir l'EMBARÀS NO DESITJAT utilitzant anticonceptius molt eficaços i de llarga durada.

ATENCIÓ PRESENCIAL I PER TELÈFON

26 juliol 2020

Tots els serveis de l'Associació Salut i Família estan oberts i funcionant a ple rendiment. Les dones, les mares i les famílies només han de trucar als telèfons 932683600 i / o 932682453 i demanar una cita per a ser ateses de forma presencial o mitjançant teleassistència, segons prefereixin.En el cas de serveis on s'han de fer tràmits o consultar documentació, l'atenció presencial és necessària.

GRUPS DE SUPORT A MARES per WhatsApp.

23 juliol 2020

Els grups de suport a mares organitzats per l'Associació Salut i Família continuen celebrant-se cada SETMANA. L'epidèmia pel COVID-19 ens obliga a respectar el confinament i la distància social. Per aquest motiu estem celebrant els grups a través de videotrucada per WhatsApp. D'aquesta manera la gran majoria de les mares poden participar DES DE LA SEVA DOMICILI atenent una reunió d'una hora i mitja de durada.

SORTIDES EN FAMÍLIA

15 juny 2020

L'Associació Salut i Família ha reprès les sortides GRATUÏTES en família per participar junts en les activitats culturals i visitar els parcs i els llocs a l'aire lliure més bonics de la ciutat de Barcelona. Cal SORTIR DE CASA amb les màscaretes posades i respectant la distància social.