Jornada Maternidades Vulnerables Salamanca 2020

4 Novembre 2020 - 10:00am to 1:30pm

La Asociación Salud y Familia organiza la Jornada maternidad Vulnerables en Salamanca a través de zoom. Intervendrá la Dra. Elvira Méndez, Directora General de la Asociación Salud y Familia con la ponencia atención pro-elección a la Maternidad Vulnerable, se tratará la problemática de la violencia de pareja en mujeres embarazadas, a cargo del Sr. Félix López, catedrático de psicología de la sexualidad y director del Instituto de ciencias de la educación de la Universidad de Salamanca.

También se programa la mesa redonda 'Perspectivas de apoyo y orientación a las maternidades vulnerables' coordinada por la Sra. Marta del Pozo. Directora del Doctorado de Estudios Interdisciplinares de Género y políticas de Igualdad. Universidad de Salamanca en la que se tratarán los temas de Cómo prevenir la violencia obstétrica, la atención social a las madres vulnerables, atención a las dificultades de las madres y las mujeres embarazadas - refugiadas.

Esta jornada se realiza conjuntamente con la Asociación de Ayuda a la Mujer Plaza Mayor

Informació bàsica sobre protecció de dades.

Identificació del tractament: Actes i actuacions de l’Associació Salut i Família

Responsable del tractament: Associació Salut i Família. Fitxer codi inscripció 2123190603
Finalitat del tractament: gestionar les diferents activitats, actes, exposicions i tallers duts a terme per Associació Salut i Família, així com els diferents enviaments d'informació relacionats amb aquests.
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Persones destinatàries: als encarregats del tractament que proveeixen, per compte de l’ Associació Salut i Família, els serveis d’organització i gestió dels actes i activitats que organitza l’ Associació Salut i Família. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l’accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis i el procediment disponibles a l’enllaç  https://saludyfamilia.es/ca/contacte
Informació addicional: per ampliar aquesta informació i conèixer els detalls del tractament de dades podeu accedir a aquest enllaç https://saludyfamilia.es/qui-som/politica-de-privacitat