Junta directiva i equip humà

Junta Directiva

Presidenta: Sra. Assumpta Baig i Torras

Mestra. Divuit anys de treball a l'Administració local en temes educatius i de gènere. Ha estat Diputada al Parlament de Catalunya i Senadora en representació de Catalunya.

Vicepresident: Sr. Eduard Sagarra Trias

Doctor en Dret. Advocat. Professor de Dret Internacional de la Universitat de Barcelona i d'ESADE. Especialista en temes de Dret Internacional, Comunitari Nacionalitat Estrangeria, Asil i Dret Mercantil. Ha estat membre de la Junta del Col·legi d'Advocats de Barcelona. Soci Fundador de Roca & Junyent Advocats; President de l'Associació de les Nacions Unides a Espanya; President del Consell de redacció de MON JURÍDIC (Revista del Iltre. Col.legi d'Advocats de Barcelona) i Expresident del Consell Català del Moviment Europeu.

Secretària: Sra. Àngels Martínez de Castilla
Psicòloga. Servei d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva. CAP Drassanes. Ciutat Vella. Parc de Salut Mar de Barcelona.

Tresorera: 

 

Dra. Mercè Gascó Cano

 

Doctora en Medicina per la Universitat de Barcelona. Experta en Programes de Salut Reproductiva i Cooperació per al Desenvolupament. Consultora de l'OMS-Europa. Ha estat Presidenta de la Federació de Planificació Familiar d'Espanya. Actualment és Assessora Tècnica de la Divisió Internacional de John Snow, Inc.

Vocals:

Sra. Mª Eugènia Andreu Vendrell

Economista i experta en Administració Pública. Ha estat Vicepresidenta de la Federació de Dones per a la igualtat. Ha desenvolupat tasques directives en l’àmbit de la Sanitat, la Cooperació amb els Ajuntaments, la Vivenda, la Comunicació Corporativa i l’Avaluació a la Diputació de Barcelona.

Sr. Vicente Ortún Rubio

Catedràtic emèrit i ex-degà la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Fundador, ex-director i investigador principal de l'Centri de Recerca en Economia i Salut (CRES-UPF), premi a la transferència de coneixement. Codirector de l'MADS a Madrid, editor de Gestió Clínica i Sanitària, membre de Consell Rector de l'Parc de Salut Mar, delegat de la UPF en TecnoCampus, autor de més de 450 publicacions, ex-president d'AES i SESPAS.

Sr. Carles Campuzano i Canadés

Diputat d’ençà 1996 fins a l’actualitat al Congrés de Diputats. És llicenciat en Dret. Va treballar al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya. Ha estat Secretari General i President de la Joventut Nacionalista. Ha estat Regidor de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Diputat al Parlament de Catalunya. És President de la Fundació Acsar.

 

Sr. Miquel Inglés Pedrero

 

És Perit Industrial per l'ETPI de l'UPC i Economista per la Universitat de Barcelona. Expert en: Formació Professional; d'Inserció Laboral de joves; Cooperació Tècnica Internacional; Avaluació de Projectes (Gestió del Cicle de Projecte).

Sr. Joan lluís Piqué Sánchez

Diplomat en Infermeria i funcionari del Cos d’Inspecció Sanitària del Ministeri de Sanitat, actualment en situació de jubilat.  Ha estat Cap de Secció de les Regions Sanitàries de Barcelona Ciutat i Barcelonès Nord i Maresme, Cap de Servei d’Atenció al Ciutadà de la Regió Sanitària Barcelonès Nord i Maresme; a nivell internacional, ha estat consultor de diversos programes i director de Programes Sanitaris i Gestió Sanitària a Brasil. Director del Programa d’Avaluació Sanitària de l’Atenció Primària del Banc Mundial a Panamà, Director de Programa de Millora de l’alimentació en comunitats en risc del Banc Mundial a San Salvador, Director del Programa d’avaluació dels seveis de Salut de la Caixa d’Assegurances pública de Nicaragua.

Sra. Alba Lou Guillén

Llicenciada en Dret i en Investigació Privada. Procuradora dels Tribunals. Advocada no exercent. Vinculada en diverses associacions de dones, és membre  del Consell de Dones de la Ciutat de Cornellà de Llobregat. Ha estat vinculada al món associatiu  i del lleure com monitora i directora, on va ser membre de la Junta Directiva del CIJ Mowgli. 

Sr. Fabian Mohedano Morales

Diputat al Parlament de Catalunya de Junts Pel Sí. Llicenciat en Ciències del Treball i Màster en MBA-Executive i en Mediació i Gestió de Conflictes en el Treball. Promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària. President de l'Associació Nacional Parlamentària Escolta de Catalunya.

Sra. Carmen de Rivera Pla

Diputada des de 2009 fins a l'actualitat al Parlament de Catalunya. Advocada en exercici especialitzada en dret laboral i seguretat social. Ha estat professora de la càtedra de Dret i Seguretat Social de l'Escola d'Empresarials de la Universitat de Barcelona. Ha esta membre de l'Executiva de Ciutadans fins 2015.

Sra. Lidia Santos Arnau

Professora titular de Dret Internacional Privat a la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment jubilada. Diputada en la VII i VIII legislatura al Parlament de Catalunya pel Grup Socialista. Ponent de l'Estatut de Catalunya de 2006. Actualment Presidenta de l'Associació Amunt-acció per a la Justícia Social.

Directora General: Dra. Elvira Méndez Méndez

Metgessa especialista en medicina preventiva i salut pública. Ha estat Professora de Ciències Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona. Ha estat adjunta a la gerència de l'Hospital del Mar de Barcelona. Ha estat Col·laboradora tècnica del Servei de Prevenció i Control del Càncer de l'Institut Català d'Oncologia i col·laboradora tècnica del Programa CRONICAT del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Ha estat Subdirectora de Programes i Promoció de la Salut del Ministerio de Sanidad y Consumo.

Equip Humà

Directora General: Elvira Méndez Méndez - emendez@saludyfamilia.es

 

Coordinadors/es:

Carolina Herrera, Coordinadora de Programas - cherrera@saludyfamilia.es

Matilde Gómez Lázaro: Coordinadora Administrativa  mgomez@saludyfamilia.es

Marta Roca Minguell: Coordinadora General de Programes  mroca@saludyfamilia.es

 

Especialistes en Medicina Preventiva:

Dra. Elvira Méndez

Dra. Montse Plana

 

Advocades:

Concha Par

Joana Lumbierres

Psicòlogues:

Lola Cabrera

Silvia Martín Rodríguez

Treballadores Socials:

Gloria Felip Corrius

Sandra Martínez

Raquel Díaz Maglione

 

 

Mediadors/es interculturals:

Azra Asim, mediadora Paquistán

Noshaba Ahmed, mediadora Paquistán 

Raushanara Begum, mediadora Paquistán

Malik Mohammad, mediador Paquistán

Benito de Castillo de Austria, mediador Filipinas

Sonia Lodh, mediadora Bangladesh

Ikram Benamar Ilali, mediadora Magreb

Nazra Zafar, mediadora Paquistán

Shaer Naeem Paquistán 

Marianela Ticera, mediadora latina

 

Banc del Temps Escolar: saludyfamila@saludyfamilia.es

Orientadora formativa i laboral:   saludyfamilia@saludyfamilia.es

Responsable de Comunicació: Àngels Gómez Ayala - comunicacio@saludyfamilia.es

 

Administratives:

Eva Garrido Izquierdo

 

 

Assessors

Assessor Fiscal: Martí Sistané.
Assessor Informàtic: Josep M. Llampallas.
Assessor Comptable: Sergi Virgili.

Col·laboradores en Tallers i Diàlegs:

Cristina Sánchez Miret. Sociòloga.

Elia Pérez Bailón. Fisioterapeuta.

 

Voluntariat:

Carme Comes. Infermera. Grups de Suport i Orientació a Mares de tots els Orígens

Joan Ferrer. Advocat programa  'A resguard'

Dr. Manuel Honrado, Servei Consell de Planificació Familiar

Laura de la Torre. Metgessa especialista en promoció de la salut voluntària .Projecte Cada madre importa

Josefina Altés,  Projecte Bancs del Temps 

Claudia María  Franco Parra       Projecte Bancs del Temps

Maria Teresa Alonso de Medina Alberic   Projecte Bancs del Temps