Junta directiva i equip humà

Junta Directiva

Presidenta: Sra. Assumpta Baig i Torras

Mestra. Divuit anys de treball a l'Administració local en temes educatius i de gènere. Ha estat Diputada al Parlament de Catalunya i Senadora en representació de Catalunya.

Vicepresident: Sr. Eduard Sagarra Trias

Doctor en Dret. Advocat. Professor de Dret Internacional de la Universitat de Barcelona i d'ESADE. Especialista en temes de Dret Internacional, Comunitari Nacionalitat Estrangeria, Asil i Dret Mercantil. Ha estat membre de la Junta del Col·legi d'Advocats de Barcelona. Soci Fundador de Roca & Junyent Advocats; President de l'Associació de les Nacions Unides a Espanya; President del Consell de redacció de MON JURÍDIC (Revista del Iltre. Col.legi d'Advocats de Barcelona) i Expresident del Consell Català del Moviment Europeu.

Secretari: Sr. Joan lluís Piqué Sánchez

Diplomat en Infermeria i funcionari del Cos d’Inspecció Sanitària del Ministeri de Sanitat, actualment en situació de jubilat.  Ha estat Cap de Secció de les Regions Sanitàries de Barcelona Ciutat i Barcelonès Nord i Maresme, Cap de Servei d’Atenció al Ciutadà de la Regió Sanitària Barcelonès Nord i Maresme; a nivell internacional, ha estat consultor de diversos programes i director de Programes Sanitaris i Gestió Sanitària a Brasil. Director del Programa d’Avaluació Sanitària de l’Atenció Primària del Banc Mundial a Panamà, Director de Programa de Millora de l’alimentació en comunitats en risc del Banc Mundial a San Salvador, Director del Programa d’avaluació dels seveis de Salut de la Caixa d’Assegurances pública de Nicaragua.

Tresorera: 

Dra. Mercè Gascó Cano

Doctora en Medicina per la Universitat de Barcelona. Experta en Programes de Salut Reproductiva i Cooperació per al Desenvolupament. Consultora de l'OMS-Europa. Ha estat Presidenta de la Federació de Planificació Familiar d'Espanya. Actualment és Assessora Tècnica de la Divisió Internacional de John Snow, Inc.

Vocals:

Sra. Mª Eugènia Andreu Vendrell

Economista i experta en Administració Pública. Ha estat Vicepresidenta de la Federació de Dones per a la igualtat. Ha desenvolupat tasques directives en l’àmbit de la Sanitat, la Cooperació amb els Ajuntaments, la Vivenda, la Comunicació Corporativa i l’Avaluació a la Diputació de Barcelona.

Sr. Vicente Ortún Rubio

Catedràtic emèrit i ex-degà la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Fundador, ex-director i investigador principal de l'Centri de Recerca en Economia i Salut (CRES-UPF), premi a la transferència de coneixement. Codirector de l'MADS a Madrid, editor de Gestió Clínica i Sanitària, membre de Consell Rector de l'Parc de Salut Mar, delegat de la UPF en TecnoCampus, autor de més de 450 publicacions, ex-president d'AES i SESPAS.

Sr. Miquel Inglés Pedrero

És Perit Industrial per l'ETPI de l'UPC i Economista per la Universitat de Barcelona. Expert en: Formació Professional; d'Inserció Laboral de joves; Cooperació Tècnica Internacional; Avaluació de Projectes (Gestió del Cicle de Projecte).

 

Sra. Alba Lou Guillén

Llicenciada en Dret i en Investigació Privada. Procuradora dels Tribunals. Advocada no exercent. Vinculada en diverses associacions de dones, és membre  del Consell de Dones de la Ciutat de Cornellà de Llobregat. Ha estat vinculada al món associatiu  i del lleure com monitora i directora, on va ser membre de la Junta Directiva del CIJ Mowgli. 

Sr. Fabian Mohedano Morales

Diputat al Parlament de Catalunya de Junts Pel Sí. Llicenciat en Ciències del Treball i Màster en MBA-Executive i en Mediació i Gestió de Conflictes en el Treball. Promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària. President de l'Associació Nacional Parlamentària Escolta de Catalunya.

Sra. Lidia Santos Arnau

Professora titular de Dret Internacional Privat a la Universitat Autònoma de Barcelona, actualment jubilada. Diputada en la VII i VIII legislatura al Parlament de Catalunya pel Grup Socialista. Ponent de l'Estatut de Catalunya de 2006. Actualment Presidenta de l'Associació Amunt-acció per a la Justícia Social.

Sra. Blanca Victoria Navarro Pacheco

Doctora en Medicina i Cirurgia per la Universidad de Salamanca. Especialista en Psiquiatria. Actualment és diputada per Ciudadanos al Parlament de Catalunya. Ha estat professora associada de la Universidad Internacional de Catalunya fins 2016, Coordinadora del Centre de Salut Mental de Granollers i assessora del Pla Director de Salut Mental i Addiccions de Catalunya. És autora de nombroses publicacions en l’àmbit de la psiquiatria i la salut mental.

Sra.Cristina Iniesta Blasco

Doctora en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Actualment és adjunta a la Gerència del Parc de Salut Mar, coordina l’Aliança Estratègica C-17, Presidenta de la Xarxa Catalana d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut de Catalunya, Vocal del Directori Internacional d’Hospitals Promotors de la Salut i Membre del Consell Provincial Catalunya contra el Càncer AECC.

Sra. Sonia Guerra López

Manresa, 1977. Llicenciada en Història per la UB, Màster en Estudis de Dones per la UB, Postgrau en Polítiques Socials i Comunitàries per la UAB, Postgrau en Direcció de Serveis Socials i Màster en Gestió Pública per Esade. Ha impartit classes a diferents mestratges i postgraus sobre polítiques feministes i sobre polítiques socials. També és autora de diferents articles i llibres sobre aquests àmbits de treball. A l’actualitat es diputada i portaveu de Drets Socials pel Grup Parlamentari Socialista al Congrés dels Diputats i Diputades. A nivell orgànic, és la Secretaria de Polítiques Feministes del PSC i la Secretaria de Política Municipal de la Federació del PSC del Baix Llobregat.

Sra. Huma Jamshed Bashir

Doctora en Ciències Químiques per la Universidad Complutense de Madrid. Actualment és Presidenta de l’Associació Cultural Educativa y Operativa de Mujeres Pakistanís (ACESOP), Emprenedora social i econòmica en el sector turístic entre España i el sud-est asiàtic. Premi dels Mossos d’Esquadra, de Drets Civils de la Dona, del Consell Municipal d’Immigració i Certificat de Mèrit del Govern del Pakistan.

Sra. Aissatou Diallo Bah

Educadora de menors, mediadora cultural i intèrpret de llengües africanes. Ha treballat al govern de la República de Guinea i va arribar a Espanya al 2005 com agent consular. Activista contra les violències de gènere, especialment en els àmbits de la mutilació genital femenina i el matrimoni forçat. Fundadora de l’Asociación Humanitaria Contra la Ablación de la Mujer Africana, Impulsora de les xarxes de coordinació de l’associacionisme de la dona africana, membre de la Xarxa Libres de MGF, Presidenta de l’Association pour le Développement de Donguel Sigon.  

 Sra. Àngels Martínez de Castilla
Psicòloga. Servei d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva. CAP Drassanes. Ciutat Vella. Parc de Salut Mar de Barcelona.

Sra. Montserrat García Llovera

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i diplomada en Funció Pública per ESADE, és tècnic d'administració general a la Diputació de Barcelona, on va ocupar diferents llocs a les Àrees de Cultura, Esports i Turisme. Ha estat subdirectora general de Programes de Rehabilitació i Sanitat, de Serveis Penitenciaris del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya i des de l'octubre del 2007 fins a l'octubre del 2011 va ser subdelegada del Govern a la província de Barcelona. Entre octubre i desembre del 2011 va ser delegada del Govern a Catalunya en substitució de Joan Rangel

 

Directora General: Dra. Elvira Méndez Méndez

Metgessa especialista en medicina preventiva i salut pública. Ha estat Professora de Ciències Polítiques de la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona. Ha estat adjunta a la gerència de l'Hospital del Mar de Barcelona. Ha estat Col·laboradora tècnica del Servei de Prevenció i Control del Càncer de l'Institut Català d'Oncologia i col·laboradora tècnica del Programa CRONICAT del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Ha estat Subdirectora de Programes i Promoció de la Salut del Ministerio de Sanidad y Consumo. Actualment és Presidenta del Consell Assessor per a la Reforma Horària a Catalunya, vocal de l'Associació per les Nacions Unides a Espanya i vocal de la Unión de Asociaciones Familiares

Equip Humà

Directora General: Elvira Méndez Méndez - emendez@saludyfamilia.es

 

Coordinadors/es:

Matilde Gómez Lázaro: Coordinadora Administrativa  mgomez@saludyfamilia.es

 

Especialistes en Medicina Preventiva:

Dra. Elvira Méndez Méndez

 

 

Advocades:

Concha Par López-Pinto

Aida Sánchez Ogazón

 

 

Psicòlogues:

Lola Cabrera Herrera

Marina Valles Borras

 

Treballadores Socials:

Sandra Martínez Martín

María Luisa Enjuanes Rodríguez

 

 

 

Mediadors/es interculturals:

Noshaba Ahmed, mediadora Paquistán 

Raushanara Begum, mediadora Paquistán

Malik Mohammad, mediador Paquistán

Nazra Zafar, mediadora Paquistán

Shaer Naeem, mediadora Paquistán 

Sonia Lodh, mediadora Bangladesh

Sana Bourqaiba Razzak, mediadora Magreb

Jossie Rocafort, mediadora Filipina.

Reina Olga Mendoza Ramírez mediadora llatina

Janeth Camacho Porrez mediadora llatina

Carolina González mediadora llatina

 

Responsable de Comunicació: Àngels Gómez Ayala - comunicacio@saludyfamilia.es

Banc del Temps Escolar: saludyfamila@saludyfamilia.es

Orientadora formativa i laboral:   saludyfamilia@saludyfamilia.es

 

Administratives:

Eva Garrido Izquierdo

Cristina Peinado Baeza

 

Assessors

Assessor Fiscal: Martí Sistané Planella
Assessor Informàtic: Josep M. Llampallas Miró.

Assessor Empresarial: Prudencio González
 

Col·laboradores en Tallers i Diàlegs:

Cristina Sánchez Miret. Sociòloga.

Elia Pérez Bailón. Fisioterapeuta.

Àngela Rourera Roca. Infermera Pediàtrica

 

Voluntariat:

Carolina Herrera Gómez. Voluntària de l'Associació Salut i Família

Carme Comes Roses. Infermera. Grups de Suport i Orientació a Mares de tots els Orígens

Joan Ferrer Muñoz, Advocat programa  'A resguard'

Dr. Manuel Honrado Eguren, Servei Consell de Planificació Familiar

Josefina Altés Campà,  Projecte Bancs del Temps 

Marlene Meneses Zeballos, Projecte Famílies Hospitalàries 

Isabel Abella Abella Projecte, Famílies Hospitalàries 

 

 

 

 

redditporn.org
analscat.net
scat-lesbian.org
scat-shop.net
Manhattan Escorts NYC Escorts