Inici

Notícies

SORTIDES EN FAMÍLIA

15 juny 2020

L'Associació Salut i Família ha reprès les sortides GRATUÏTES en família per participar junts en les activitats culturals i visitar els parcs i els llocs a l'aire lliure més bonics de la ciutat de Barcelona. Cal SORTIR DE CASA amb les màscaretes posades i respectant la distància social.

GRUPS DE SUPORT A MARES per WhatsApp.

2 juny 2020

Els grups de suport a mares organitzats per l'Associació Salut i Família continuen celebrant-se cada SETMANA. L'epidèmia pel COVID-19 ens obliga a respectar el confinament i la distància social. Per aquest motiu estem celebrant els grups a través de videotrucada per WhatsApp.

NECESSITATS ESSENCIALS

14 abril 2020

Si has estat beneficiària de l'Associació Salut i Família et trucarem per telèfon per a preguntar-te com estàs passant el confinament tu i la teva família, i per a oferir-te els serveis que, ara mateix, tenim disponibles.

ATENCIÓ PRESENCIAL I PER TELÈFON

30 març 2020

Tots els serveis de l'Associació Salut i Família estan oberts i funcionant a ple rendiment.

PLANIFICACIÓ FAMILIAR IMPRESCINDIBLE.

23 març 2020

La planificació familiar ens ajuda a tenir nostres fill@s en les millors circumstàncies: # Quan podem fer-nos càrrec de la seva criança i educació. # Quan les condicions que envolten les nostres vides ens permeten atendre'ls perquè desenvolupin tot el seu potencial com a éssers humans.