Notícies

15 març 2023

Les dones a l'Iran han sobresortit per la seva valenta lluita a favor d'aconseguir una autonomia més gran per decidir sobre les seves vides destacant el dret a no anar cobertes obligatòriament pel vel als espais públics. Les dones han estat situades a l'avantguarda i han inspirat l'ampli moviment ciutadà que aspira a democratitzar l'Iran. L'ASSOCIACIÓ SALUT I FAMÍLIA HONRA LA LUCIDESA I EL CORATGE DE LES DONES IRANIANES.

Altres Notícies

 • 14 març 2023

  Tràmits guarderies
  PREINSCRIPCIÓ ESCOLA INFANTIL (0 – 3 ANYS)
  CURS 2023-2024

  Per accedir a l'escola bressol el nen o nena ha de tenir com a mínim 16 setmanes a l'inici del curs 2021-2022.
  • El procés de preinscripció escolar s'inicia al començament de maig i acaba amb la formalització de la matrícula, a mitjans de juny.

 • 22 febrer 2023

  L’Associació Salut i Família ha presentat a la Corte Interamericana de Derechos Humanos una al·legació en forma d’Amicus Curiae en el cas Beatriz Vs El Salvador  afegint-se així a  les accions liderades pel Centro de Derechos Reproductivos, la Colectiva de Mujeres para el Desarrollo Local i la Agrupación Ciudadana por la Despenalización del Aborto en El Salvador.

 • 13 febrer 2023

  Celebrem la bona salut del moviment internacional de Bancs del Temps que fomenta l'ajuda mútua, la cooperació veïnal i la solidaritat.

  Ho fa creant comunitats obertes i arrelades a barris i pobles on es practica la confiança i el reconeixement entre persones que comparteixen i intercanvien activitats utilitzant l'hora de temps com a moneda.

  A tots els països, els Bancs del Temps són un mitjà molt efectiu per prevenir la solitud, per compartir temps sense presses, per resoldre necessitats de la vida diària, per aprendre junts i per desenvolupar-nos com a ciutadans.

 • 10 agost 2022

  Usar anticonceptius eficaços i de llarga durada et permet fer realitat el nombre de fills que vols tenir i quan és el moment més adequat. Tots els nens i nenes necessiten que els esperi el seu propi lloc al món. Podem ajudar-te a utilitzar anticonceptius GRATUÏTS de llarga durada. Truca'ns als telèfons 932682453/932683600 i et donarem una cita per valorar la teva petició. LA MATERNITAT OBLIGATÒRIA NO ÉS UNA OPCIÓ.. https://saludyfamilia.es http://mujeresymadresdialogointercultural.es

 • 23 desembre 2022

  LANZAR LOS DADOS

  Si vas a intentarlo,ve hasta el final

  De otra forma ni siquiera comiences

  Si vas a intentarlo,ve hasta el final

  Y lo harás

  Es la única buena lucha que hay

  Charles Bukowski.

   

 • 19 desembre 2022

  NO TE RINDAS
  No te rindas que la vida es eso
  Continuar el viaje
  Perseguir los sueños
  Destrabar el tiempo
  Desplegar las alas
  e intentar de nuevo
  No te rindas, por favor no cedas
  Porque esta es la hora y el mejor momento
  Porque no estás solo, porque yo te quiero.

  M.Benedetti

 • 9 agost 2022

  L'Associació Salut i Família organitza  tallers sobre criança positiva i desenvolupament psicomotor dins el programa 1.000 primers dies de vida de l'entitat 

  Serà el dijous 26 de gener d'11h a 13h

   

 • 29 novembre 2022

  DIGNITAT, IGUALTAT I LLIBERTAT són els drets fonamentals que sostenen i donen valor a la vida humana.

  Avui, l'aspiració de les dones de l'Iran pels seus drets, sorprèn el món. La seva claredat de pensament i valentia en l'acció impulsen el canvi social a favor d'una vida democràtica.

   

 • 6 novembre 2022

  LA VIOLÈNCIA ENVOLTA LA VIDA DE LES DONES. La violència masclista actúa de forma invisible en entorns socials on la coacció ENVOLTA la vida diària de les dones de forma que el control, les amenaces, les privacions de llibertat i les agressions són percebudes com a la normalitat. A Catalunya i Espanya, qualsevol forma de violència masclista n'és un delicte que suposa la intervenció policial i judicial i qualsevol ciutadan@ pot denunciar-la. LA VIOLÈNCIA MASCLISTA ARRUÏNA LA VIDA DE LES DONES. JUNTES PODEM ENCARAR-LA I SORTIR A TEMPS.

 • 2 novembre 2022

  L'alimentació rebuda durant els 1000 primers dies de vida influeix de forma decisiva sobre la salut i la tendència a l'obesitat a l'edat adulta. L'alimentació del nadó ha de consistir en les quantitats moderades de llet i cereals que t'indicarà el teu pediatre.

  Quan comencis a introduir altres aliments aquests han de ser FRUITES, VERDURES, PEIX I/O CARN DE POLLASTRE. No acostumis al teu nadó a menjar pastisseria, pizza, patates fregides, dolços, carns vermelles ni tampoc begudes ensucrades.

 • 19 setembre 2022

  L'avortament és un procediment mèdic habitual completament segur quan és legal i el practica un professional sanitari amb els coneixements necessaris.

  A Catalunya i Espanya l'avortament és legal, gratuïta i accessible per a les dones que ho sol·liciten lliurement.

  L'atenció integral a la interrupció voluntària de l'embaràs és una de les intervencions essencials per a la protecció de la salut inclosa a la llista de l'Organització Mundial de la Salut.

 • 29 juliol 2022

  Estem fetes de temps i podem tenir cura  de nosaltres mateixes i de l@s altres sense estar permanentment de guàrdia i a la disposició de resoldre les necessitats que altes poden cobrir pel seu compte.

  Donar valor al que fem suposa fer-ho a fons.Per a això hem de posar límits al nostre temps i dedicar a cada cosa el temps que precisa.

  Sense presses creem temps dins del temps per a viure i cuidar-nos els/les uns/une dels/les altres

  TEMPS RETROBAT MITJANÇANT LA CORRESPONSABILITAT.

  https://saludyfamilia.es

 • 13 juliol 2022

  EL MOTIVO ES QUERER LA VIDA

  Vosotros os levantasteis hacia el aire

  como bandada de aves indefensas.

  Todas las manos juntas representan

  el nuevo nacimiento,el vuestro, el nuestro

  si aún nos fuese posible

  nacer a vuestro lado

  en la tierra sin mal.

  José Ángel Valente

 • 27 juny 2022

  A Catalunya i Espanya, l'interrupció voluntària de l'embaràs és un dret de les dones plenament reconegut i protegit.
  L'interrupció voluntària de l'embaràs fins a les 14 setmanes de gestació es realitza a centres mèdics acreditats a sol·licitud de la dona.

  L'interrupció voluntària de l'embaràs és gratuïta i a càrrec de la sanitat pública.

  SI ET TROBES DAVANT D'UN EMBARÀS INESPERAT O NO DESITJAT DEMANA UNA CITA AMB NOSALTRES I REBRÀS AJUDA IMMEDIATA.

 • 20 juny 2022

  L'Associació Salut i Família organitza el taller d'alimentació dins el marc del seu programa Els primers mil dies de vida.  En aquest taller es tractaràn els temes dels aliments bàsics i saludables durant la infància a totes les cultures; a càrrec de la  Sra. Ángela Rourera. Infermera Pediàtrica; i Menjar en família amb nens/es: un temps de qualitat per a les relacions. Dra. Elvira Méndez. Metgessa especialista en medicina preventiva i salut pública. Directora Associació Salut i Família.

  Serà el proper 1 de juliol d' 11h a 13h 

 • 26 maig 2022

  L'Associació Salut i Família va editar dos informes sobre els matrimonis forçats i/o imposats sobre les dones com a forma de violència vers les dones sovint no tan reconeguda. Una realitat cada cop més propera en la nostra societat que cal tenir present a l'hora de garantir i vetllar per la integritat de les dones 

  Informe Tria. Evolució intercultural de les dones joves pakistaneses i les seves famílies

 • 4 maig 2022

  En El Salvador, després de 10 anys i 9 mesos en presó condemnada per temptativa d’avortament i homicidi, Jacqueline ha recuperat la seva llibertat. La Agrupación Ciudadana por la Despenalización del Aborto en El Salvador ha lluitat i lluita incansablement per la llibertat de Jacqueline i de totes les dones criminalitzades per patir emergències obstètriques a un país on l’avortament és un delicte i no un dret. Veure més

 • Jornada Buscando el Equilibrio
  6 maig 2022

  La Jornada BUSCANDO EL EQUILIBRIO es celebrarà al CaixaForum de Madrid el 10 de Juny 2022 i abordarà la igualtat i la conciliació en els usos del temps des de les perspectives de la corresponsabilitat, la flexibilitat del treball i l’equitat social. La inscripció està OBERTA a: https://saludyfamilia.es/ca/events/2022-06-10t103000-2022-06-10t140000

 • 3 maig 2022

  L’Associació Salut i Família es suma a aquesta celebració internacional i a favor d’iniciatives que promoguin una millora substancial de les oportunitats de les que disposen les dones per tenir cura i regenerar la seva salut. És imprescindible combatre la pobresa de temps de les dones per a poder desenvolupar estils de vida saludables en alimentació, activitat física, relacions igualitàries, absentisme del tabac i altres tòxics i suficients hores de son.

   

  L’EVA DEL SEGLE XXI MOSSEGAR TANTES POMES COM NECESSITI PER A FER SALUT.

 • 2 maig 2022

  Taller  impartit pel Sr. Josep Maria Llampallas. Responsable de la Plataforma Informàtica dels Bancs del Temps. Es tractarà de les xarxes socials i de la gestió interna de la plataforma dels bancs del temps

  Adreçat a les secretaries i socis/es dels Bancs del Temps i a les treballadores de l'Associació Salut i Família 

  Serà el proper 25 de maig de 15:30 a 20:30 a través de zoom

  PROGRAMA I INSCRIPCIONS

   

   

 • 14 març 2022

  Nou vídeo de l'Associació Salut i Família, realitzat per la Unió d'Associacions Familiars (UNAF) de divulgació i promoció dels serveis i programes que realitza la nostra entitat per assistir a famílies vulnerables, d'acord amb el principi d'imparcialitat, és dir, independentment del seu origen, ètnia, sexe, nacionalitat, condició social i religió.

  Enllaç al vídeo

 • 31 març 2022

  Donem suport i oferim informació sobre el Projecte FAMÍLIA NECESSITA FAMÍLIA adreçat a famílies residents a les províncies de Barcelona, Madrid, Màlaga o Múrcia que desitgin acollir temporalment a famílies ucraïneses.

  Aquest Projecte està organitzat per la Fundació “la Caixa” i el Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones. Per accedir a informació bàsica aquí

 • 4 març 2022

  Taller adreçat als membres de les secretaries i socis/es dels Bancs del Temps i personal de l'Associació Salut i Família 

  Impartit per la Sra. Cristina Sánchez Miret, Dra. en Sociologia amb la ponència ' Accelerant la igualtat entre homes i dones des dels Bancs del Temps'  i el diàleg entre la Dra. Cristina Sánchez Miret i la Dra. Elvira Méndez Méndez amb el títol 'Els Bancs del Temps i la promoció de la cura de les persones'. 

  Serà el 7 d'abril de 15:30 a 20:30

 • 26 gener 2022

  Participem en sessions de la CSW66 relacionades amb les dones i les migracions, la crisis climàtica com amenaça contra l’equitat de gènere i la salut sexual i reproductiva. Veure més.

 • 24 gener 2022

  Si et trobes davant d’un embaràs no desitjat o inesperat vine aviat als nostres serveis. La maternitat obligatòria o imposada no és una opció. Et donem suport i assessoria i et facilitem l’avortament legal i gratuït a Barcelona, Girona Lleida i Tarragona. T’ATENEM AMB RAPIDESA, EFICÀCIA I RESPECTE.

 • 1 gener 2022

  Minut Zero és el  programa de l'Associació Salut i Famíla de suport a la maternitat i especialment al llarg dels primers dies i anys de vida. Abasta de manera tranversal tots els àmbits de la cura d'aquest període de la vida: alimentació, lactància, desenvolupament psicomotor, formació ocupacional, planificació familiar, ajuts públics i apropament als serveis socials. Aquest Programa està cofinançat per la Fundació "la Caixa". Més informació

 • 31 desembre 2021

  L’Associació Salut i Família diposa del seu canal de youtube en el que podeu trobar totes les jornades íntegres que hem organitzat.

 • 30 desembre 2021

  L'Associació Salut i Família publica diàriament una selecció de qualitat d'articles d'interès sobre: Igualtat, Dones, Famílies, Salut positiva, Immigració, Canvis i crisis socials, Pandèmia COVID 19, Estils de vida. ESTAR BEN INFORMATS ENS FA MÉS LLIURES I ENS CONNECTA AMB ELS ALTRES.

  Entra a la secció de notícies...

 • 10 desembre 2021

  La Corte Interamericana de Derechos Humanos s’ha pronunciat sobre el “cas Manuela”, una dona salvadorenya que va ser condemnada a treta anys de presó per un presumpte delicte d’avortament i que va morir empresonada sense rebre el tractament necessari per a la malaltia que patia.

 • 29 octubre 2021

  La Asociación Salud y Familia organiza la Jornada Transformando Vulnerabilidad en Salamanca, será el día 4 de noviembre a través de la plataforma Zoom. La Sra. Soledad Murillo de la Vega, Ex Secretaria de Estado de Igualdad impartirá la Conferencia “Desigualdades Sociales y Vulnerabilidad de las Familias: Retos y Oportunidades en el marco de esta jornada  INSCRIPCIONES
   

Pàgines

redditporn.org
analscat.net
scat-lesbian.org
scat-shop.net
Manhattan Escorts NYC Escorts